Zaterdag 9 maart 2019 is AVN weer het verzamelpunt voor de Veluwepoortloop. Deze gezellige, regionale loop voert je door het mooie buitengebied van Nijkerk. De afstanden van 2, 5 en 10 km gaan vrijwel geheel over verharde wegen langs stukjes bos, mooie boerderijen en ontluikend voorjaarsgroen. Sporten en genieten tegelijk!
De loop start op de Nachtegaalsteeg ter hoogte van voormalig Bad Bloemendal en eindigt op de atletiekbaan van AVN.

Adres AVN-clubgebouw: Hassemanpad 4 in Nijkerk. Hier kun je ook na-inschrijven tot een half uur voor de start en je inschrijfnummer ophalen. Kleedruimtes en douches zijn beschikbaar.

Professionals van Fysiotherapiepraktijk Corlaer zijn bij AVN aanwezig voor advies, een korte behandeling of een sportmassage na afloop. Daarnaast steunen we Expeditie Peru van het Corlaer College.

Starttijden en inschrijfgeld
2 km kidsrun (t/m 11 jaar)                  10.45 uur                    € 3,50
5 km                                                   11.20 uur                    € 6,00
10 km                                                 11.15 uur                    € 7,00

• Voor-inschrijven kan tot donderdag 7 maart 23.59 uur via inschrijven.nl.
  • Na-inschrijven bij AVN (tot een half uur voor de wedstrijd) kost € 1,- extra.