Zaterdag 10 maart 2018 is Atletiek Vereniging Nijkerk (AVN) weer het verzamelpunt voor de Veluwepoortloop. Deze gezellige, regionale loop voert je door het mooie buitengebied van Nijkerk. De afstanden van 2, 5 en 10 km gaan vrijwel geheel over verharde wegen langs stukjes bos, mooie boerderijen en ontluikend voorjaarsgroen. Sporten en genieten tegelijk!
De loop start richting Bad Bloemendaal  en eindigt op de atletiekbaan van AVN.
Adres AVN-clubgebouw: Hassemanpad 4 in Nijkerk. Hier kun je ook na-inschrijven tot een half uur voor de start en je inschrijfnummer ophalen. Kleedruimtes en douches zijn beschikbaar.

Professionals van Fysiotherapiepraktijk Corlaer zijn bij AVN aanwezig voor advies, een korte behandeling of een sportmassage na afloop.

Starttijden en inschrijfgeld:
2 km kidsrun (t/m 11 jaar)                 10.45 uur                    € 3,00
5 km                                                   11.20 uur                    € 5,50
10 km                                                 11.15 uur                    € 6,50

  • De categorieën voor de 5 en 10 kilometer: 12-34 jaar, 35-44 jaar, 45-54 jaar en 55+ (leeftijd op het moment van de loop)
  • Voor-inschrijving tot donderdag 8 maart 23.59 uur via inschrijven.nl
  • Na-inschrijving bij AVN (tot een half uur voor de wedstrijd) kost 1 € extra.

Sponsoren:
AVN bedankt de hoofdsponsor A1 Verhuur en de vaste AVN-sponsoren Doornhof Verzekeringen, Fysiotherapie Corlaer en Van Duinkerken sport en kamperen. Daarnaast worden de Boni, Bokkers Catering, Univé Midden Nederland en Simon Kroon bloemen en planten bedankt voor hun bijdragen in natura aan deze Veluwepoortloop.

Alle deelnemers doen mee voor eigen risico en verantwoordelijkheid, de organisatie zet verkeersregelaars in voor de veiligheid op het parcours.