Clinic halve marathon 2020

AVN organiseert weer een clinic ter voorbereiding op de Halve van Nijkerk van zaterdag 18 april 2020. Hardlopers die hun eerste halve marathon willen lopen, maar ook ervaren runners die al dan niet hun persoonlijk record willen aanscherpen, kunnen mee doen. Voorwaarde voor deelname is dat je 10 km kunt lopen binnen 1 uur.

De clinic bestaat uit 10 trainingen op zaterdagmiddag om 15.00 uur, van 8 februari tot en met de zaterdag voor de Halve van Nijkerk. Startpunt is ons clubgebouw. Daarnaast houden we dit keer ook op 4 woensdagavonden core stabiliteit-trainingen.

Deskundige begeleiding
Ook deze zesde editie staat weer onder de enthousiaste leiding van Wim Oudejans, voormalig Nederlands veteranen kampioen halve en hele marathon. Astrid Reichardt verzorgt de trainingen core stabiliteit.

Kosten
Voor AVN-leden is deelname aan de clinic gratis. Ben je geen lid, dan kost deelname € 50,-. Dit is exclusief inschrijving voor de wedstrijd. Bovendien mogen clinic-deelnemers gratis meedoen met de reguliere trainingen van AVN tijdens de clinic-periode. Wie daarna het AVN-lidmaatschap aangaat, krijgt € 50,- in mindering op de eerste contributie.

Meer info en aanmelding
Bel Wim Oudejans via 06-19600276 of mail naar clinichalvemarathon@avnijkerk.nl. Je ontvangt dan een inschrijfformulier met het verzoek deze ingevuld terug te sturen. Aanmelden kan tot en met 8 februari.