Huldiging AVN’ers

Tijdens de nieuwjaarsreceptie op 2 januari zijn er twee leden aan de AVN-wall of fame toegevoegd. Voorzitter Eric Kuyer huldigde Cerique Rijerkerk als jeugdlid van het jaar 2019. Master Wim Oudejans werd benoemd tot erelid van AVN.

Sprinttalent Cerique is vanaf pupil lid van AVN en geeft ondertussen al bijna twee jaar zelf training aan deze groep. De laatste jaren kom je haar tegen op grote nationale en internationale wedstrijden. Afgelopen zomer wist zij zich als enige AVN’er voor drie sprintonderdelen op het NK A/B-junioren in Alphen aan de Rijn te plaatsen, waarbij ze op alle drie de afstanden (100, 200 en 400 m) een PR liep. Sinds dit jaar staat zij ook in de top 3 lijst allertijden AVN op de 100 m. Verder is ze vanaf september lid van de AVN-sprintselectie junioren die zich willen plaatsen voor het NK A/B junioren in juni 2020 in Amersfoort. Daar gaan we vast meer van horen. Succes Cerique!

Foto: Cerique (nr. 465) bij de finish op de 200m in Omnisport Apeldoorn

 

Hardloopkampioen Wim Oudejans is al ruim 20 jaar een zeer trouw en betrokken AVN-lid. Hij is vrijwel altijd op de training aanwezig en zijn sportieve prestaties zijn bewonderenswaardig. Wim is winnaar van vele clubkampioenschappen en loopcompetities. NK’s en EK’s staan op zijn palmares. Was hij 20 jaar eerder met hardlopen begonnen, dan was de erelijst ongetwijfeld nog langer geweest. Daarnaast heeft Wim zich door de jaren heen binnen AVN ingezet als bestuurslid, trainer, voorzitter, bouwbegeleider, onderhandelaar, innovator, initiatiefnemer en kritisch ALV-deelnemer. Kortom, de liefde voor de hardloopsport straalt er duidelijk vanaf. Hulde voor ons nieuwe erelid. Wij  wensen Wim nog veel succes in zijn verdere hardloopcarrière, straks in de categorie 75+!

Foto: Wim tijdens het NK voor Masters