AVN atleten van het jaar gehuldigd

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van AVN op 8 januari zijn een aantal atleten traditiegetrouw gehuldigd als ‘Atleet van het Jaar’, dit voor hun bijzondere sportieve prestaties in 2015.

Tot Nordic Walker van het Jaar 2015 is uitgeroepen Annelies Vastenburg vanwege haar enthousiaste, gedreven en vooral sportieve inzet in de groep, waarbij zij als trouwe deelneemster aan de wekelijkse trainingen met haar houding, uitstraling en techniek een voorbeeld is voor anderen.

Voor de Veteraan van het Jaar was er in 2015 een gedeelde prijs: Femke Huijbrechts omdat zij een enorme prestatie leverde om de hele triatlon van Almere te volbrengen.
Wim Oudejans wist in 2015 vele prijzen te behalen. De meest aansprekende daarvan zijn de vijf wedstrijden waarin Wim Nederlands Kampioen werd in de M70 klasse, nl de halve marathon op de weg en de 800, 1500, 5.000 en 10.000 meter op de baan.

De prijs voor Junior van het Jaar viel dit jaar ten deel aan 3 jeugdatleten: Britt, Joelle en Melina (Hoff) vanwege hun prestaties, enthousiasme en gedrevenheid. De onderlinge competitie, bij deze drieling, weten ze op een sportieve wijze met elkaar te strijden waardoor ze elkaar zeer scherp houden.

Tot Pupil van het Jaar 2015 is Lars van Willigenburg uitgeroepen. Lars heeft in 2015 heel trouw en enthousiast de trainingen bezocht. Zijn positieve instelling werkt ook door in de groep. Hij heeft van alle kinderen aan de meeste wedstrijden meegedaan en daarbij veel goede prestaties geleverd.