Jubileumfeest AVN 40 jaar

Zaterdag 28 september 2019 vierden we uitbundig ons 40-jarig jubileum. Met dank aan een enthousiaste jubileumcommissie was er een leuk programma samengesteld.

‘s Middags werden we getrakteerd op sportworkshops. Fanatiek als altijd beoefenden we nu eens bootcamp, boksen, loopfietsen op een Elliptigo en judo met topjudoka Bas Koffijberg. Een enkele harde regenbui kon de pret niet drukken.

Na een lekkere en goed bezochte BBQ blikte voorzitter Eric Kuyer terug op het ontstaan van AVN en gaf hij een doorkijkje naar de toekomst: “We zien mooie mogelijkheden voor de jeugd nu dit najaar nieuwe atletiektoestellen worden geplaatst. Ook de ruimte rondom het clubhuis krijgt een upgrade. In 2020 spreken we van AVN 2.0!”. Eric reikte ook nog bloemen uit aan Mark Doornhof, lid en tevens hoofdsponsor van AVN, omdat hij nagenoeg even oud is als de club.

Wethouder Aboyaakoub kwam met een cheque namens de gemeente en gaf als boodschap mee: “Blijf vooroplopen, blijf de lat hoog leggen en als jullie horden op de weg tegenkomen, spring daar dan overheen. Ga als een speer en bereik de finish!”. Wij hebben de wethouder van sport op onze beurt verrast met een AVN-loopshirt.

Vervolgens was er een gezellige feestavond met veel leden en ook de nodige oud-leden. Zelfs een trainster van het eerste uur maakte haar opwachting, evenals pupillen van toen – met het clubblad uit 1975 onder de arm. “De vliegende kogel” mag dan ondertussen allang vervangen zijn door een digitale nieuwsbrief, het warme clubgevoel is gelukkig gebleven!

Tot slot van het feest was er een tropische verrassing: een zwoele salsaworkshop! En reken maar dat de voetjes goed van de vloer kwamen!

      

Zie voor meer foto’s het fotoalbum.