10 km Coronaloop in de maand december

Na de 5 km in november staat de hele maand december 2020 open om de 10 km Coronaloop te lopen, net zoals dat gedaan is in juni van dit jaar. De start en finish is uiteraard gelijk aan die van juni, dus op de hoek van Sparta voetbal. De uitslagen van de 5 km coronarun vind je hier.

Rondje linksom of rechtsom

Nieuw is dat naast de route van juni in strava “AVN 10 km Coronaloop (CL)”, nu ook een segment aangemaakt is met een tegenovergestelde looprichting. De start en finish is op dezelfde plaats, maar bij NTC gaat deze linksaf het Greshoflaantje in om achter de tennishal de Wallersteeg op te gaan Dit segment heet in strava “AVN Coronaloop 10 km (rechtsom)“. Kies dus zelf je looprichting! In beide parcoursen is de bewegwijzering (CL10) opgehaald cq aangebracht. Circa 400 m van de start, op de Nachtegaalsteeg (nabij de parkeerplaats van NTC) kies je de linker- of rechterpijl. Als je kiest voor het rondje rechtsom, let dan op bij het oversteken van de Bloemendaalse weg achter de tennishal naar de Wallersteeg. Het zicht op het verkeer is daar wat minder en omgekeerd geldt dat ook voor het zicht van het verkeer op overstekende hardlopers.
Handmatig geklokte tijden kan je doorgeven aan Wim Oudejans (wimoudejans1@gmail.com). Dat geldt ook voor tijden die langzamer zijn dan een eerder op dat segment gelopen tijd.

Veel succes!

Bekijk hier het 10 km parcours