Corona: alleen lopen maar toch met elkaar

Clublid Henrike van Maanen bracht de hardlooptrainers van AVN op een mooi idee. In deze coronatijd mogen we niet in groepen hardlopen, maar wel alleen. We dagen iedereen, lid of geen lid van AVN, uit om op een zelfgekozen moment het “rondje Kokkeveld“ te lopen.

Iedereen die dit rondje van 5 km uiterlijk op 24 mei loopt, wordt opgenomen in een klassement (gesplitst in dames/heren en in leeftijdscategorieën). De uitslag van dit klassement maken wij uiterlijk 30 mei bekend op deze website. Als afspiegeling van de leeftijdsopbouw van AVN, hanteren wij drie leeftijdscategorieën:

  • onder de 35 jaar
  • van 36 t/m 54 jaar
  • en boven de 55 jaar.

We beraden ons nog over een ludieke prijsuitreiking van de winnaars.

 

Route “rondje Kokkeveld”

Om van het “rondje Kokkeveld” exact 5 km te maken, is op het Hassemanpad de start- en finishstreep getrokken, ter hoogte van het doel van het voetbalveld aan de kant van de Oude Barneveldseweg. Het parcours:

Hassemanpad, Nachtegaalsteeg, bij het voormalige zwembad links af de Bloemendaalseweg op, voor de spoorwegovergang rechtsaf de Wallersteeg in, Spochthoornseweg, Kokkeveld, Bloemendaalseweg, Nachtegaalsteeg, Hassemanpad tot de start- en finishstreep.

 

Doe je mee?

Geef je naam, leeftijd en gelopen tijd door aan hardlopen@avnijkerk.nl.

Arend van Zessen, Jan Reichardt en Wim Oudejans wensen je veel succes en vooral plezier en denk erom: loop echt alleen. Maar om het AVN-gevoel een beetje te stimuleren, mag je best in je mooie AVN-shirt lopen!!