Last men standing. Wie doet er mee?

Mark Doornhof, Charlie van Galen en Saskia Roest gaan de Last men standing uitdaging aan! En ze hopen uiteraard op meer deelnemers vanuit de AVN. De datum uitdaging zal op zaterdag 5 maart 2022 plaatsvinden.

Even een korte toelichting: we zetten een ronde uit van 6,7 kilometer vanaf het clubgebouw en vervolgens gaan we elk hele uur deze ronde lopen. De start is (schrik niet) om 05.00 uur. Vervolgens start je om 06.00 uur met de 2de ronde, 07.00 uur de derde enz. enz.

Het is een laagdrempelige wedstrijd die door veel mensen en verenigingen wordt georganiseerd. We gebruiken het clubgebouw als start- en finishlocatie. Hier hebben we voldoende ruimte en faciliteiten om iedereen een plekje geven. De bedoeling is om het zo lang mogelijk vol te houden, (het record staat op 19😀) maar je kunt ook voor jezelf een doel stellen door bijvoorbeeld te zeggen ik ga voor 3x of 5x.

Wie durft de uitdaging aan te gaan en sluit bij ons aan? Als je het ziet zitten laat het dan weten via charlieensaskia@gmail.com

Mark, Charlie en Saskia