Pupillen op het podium

Verslag Pupillencompetitie 15 juni 2019 Zeewolde, door de moeder van Anouk en Emelie:

De laatste wedstrijd van de Pupillencompetitie voor poule 2 op het prachtige terrein van Zeewolde. Het weer was niet al te best maar dat mocht de pret niet drukken.

Voor d e meisjes D stond vanmorgen de 40 meter sprint, vortex, ver en de 600 meter op het programma. Wat een prachtige prestaties werden er gehaald en heel wat pr’s zijn gesneuveld. De sfeer was goed en het weer werd ook steeds beter. Uiteindelijk brak de zon zelfs door en mochten zowel Aniek als Emelie een medaille in ontvangst nemen. Aniek werd 1e van deze dag en uiteindelijk ook 1e in poule 2! Emelie werd 3e van deze dag en uiteindelijk 4e in poule 2!

In de middag was het de beurt aan de A1 en A2 pupillen. De meiden van de A1 pupillen starten met de estafette. Linn, Anouk, Ella en Inge pakten hierbij een mooie 3e plek. Verspringen, vortex, 60 meter sprint en de 1000 meter stonden voor deze meiden verder op het programma. Net als in de ochtend zijn hier ook aardig wat pr’s gesneuveld.

Wat een geweldige dag! Dat verdient allemaal een plaatsje op het podium 😉. Op naar 6 juli, hoe leuk is dat: een Athletics Champs op eigen terrein!

In de 3 wedstrijden van de Pupillencompetitie kwamen er in totaal 33 AVN-atleten in actie. Er zijn veel persoonlijke records verbeterd, maar ook werden clubrecords verbroken. Enkele kinderen maken kans op een plaats in de finale en zelfs op een medaille. Op dit moment is nog niet bekend wie zich geplaatst hebben omdat de andere poules hierin worden meegenomen. Na de finale op 14 september in Woerden brengen we jullie op de hoogte!